Posted by / duminică, 10 august 2014 / No comments / ,

Nu vei crede asta - O femeie a înlocuit 40 de medicamente cu miraculosul suc din frunze de cânepă!Publicitate
Desi rezultatele nu sunt socante pentru toata lumea, multi oameni de pe planeta sunt inca sceptici cu privire la consumul de canepa, nerealizand beneficiile miraculoase ale consumului acestei plante.

Un studiu recent realizat de Institute of Molecular Psychiatry de la Universitatea din Bonn, Germania, a descoperit ca activarea sistemului de canabinoizi declanseaza eliberarea de antioxidanti care actioneaza ca un mecanism de curatare a organismului. Acest proces este cunoscut pentru a elimina celulele deteriorate si pentru a imbunatati eficienta de mitocondrii. Mitocondriile sunt sursele de energie care alimenteaza celulele. Studiul a fost publicat in Philosophical Transactions of The Royal Society

sucul de canepa poate substitui medicamentele farmaceutice


Exista, de asemenea, multe dovezi care sustin faptul ca un consumul de canepa poate fi, de asemenea, un tratament eficient, si chiar un posibil remediu pentru cancer. Am furnizat o lista destul de mare de studii medicale care dovedesc faptul ca, consumul de canepa poate vindeca acesta boala cumplita.

Stim deja ca medicamentele prescrise ucid peste 100.000 de oameni in fiecare an si ca o dieta bazata pe plante, poate preveni mai mult de 60% din decesele acestei boli. A sosit timpul sa-i piarda stigmatismul consumul de canepa, singurul motiv care ne-a facut sa ne uitam la el intr-un mod negativ este ca a fost asociat tot timpul cu drogurile. Consumul canepei pentru beneficii ale sanatatii poate pune in pericol industria farmaceutica, care tine cat mai ascuns secretul acestei plante. Canepa are peste 50.000 de utilizari si ar putea contribui la transformarea lumii noastre intr-un loc mult mai bun si mai placut, pentru noi si copii nostri.

Cele mai importante substante, si cele care dau efectele miraculoase ale canepei, sunt canabinoidele. Ele s-au dovedit a reduce celulele canceroase, deoarece au un impact mare asupra reconstruirii sistemului imunitar. Desi nu fiecare tulpina de canepa are acelasi efect, multi pacienti au vazut cu ochii lor succesul acestei plante asupra eradicarii cancerului intr-o perioada scurta de timp, prin utilizarea ei sub diverse forme.

Intradevar, fumatul frunzelor de canepa nu ajuta foarte mult in tratarea bolilor din organism si prin intermediul acestui obicei nociv nici nivelurile terapeutice ale plantei nu pot fi atinse prin fumat. Crearea de ulei din planta sau consumul frunzelor verzi precum si a semintelor ei, este cel mai bun mod de a merge spre obtinerea ingredientelor necesare organismului pentru o cat mai buna functionare.

Un alt aspect al fumatului de canepa care trebuie analizat este faptul ca, atunci cand este incalzit si ars, acestei plante i se schimba structura chimica si aciditatea (THC) care modifica capacitatea sa de a fi terapeutic. Mai mult decat atat, fumul inhalat va crea oxidare in organism, ceea ce nu este sanatos pentru organism, acest lucru creand probleme de sanatate. Acesta este motivul pentru care anti-oxidantele sunt o parte importanta a oricarui regim alimentar sanatos.

Iata clipul video care intareste ideile mentionate in articol.


Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nu vei crede asta - O femeie a înlocuit 40 de medicamente cu miraculosul suc din frunze de cânepă!

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu