Posted by / sâmbătă, 12 iulie 2014 / No comments / ,

Puterile miraculoase ale plantei Vița de vie tunetul lui DumnezeuUn diagnostic de cancer pancreatic, a patra cauza de deces, si cea mai frecventa forma de cancer in SUA, poate fi devastatoare. Datorita, in parte, replicarii celulelor si cresterii tumorilor in mod agresiv, cancerul pancreatic progreseaza, avand o rata de supravietuire mai mica de 5% din cazuri.

GRP78, o proteina care protejeaza celulele de la moarte, este mai abundenta in celulele si tesuturile canceroase, decat in cele normale, si este gandita a juca un rol important in ajutarea celulelor cancerului de pancreas sa prospere. Cercetatorii de la Universitatea din Minnesota au descoperit triptolidele, un extract dintr-o planta medicinala chinezeasca (Tirpterygium wilforii) cunoscuta si sub numele de Vita de Vie Tunetul lui Dumnezeu, care suprima GRP78, in cele din urma, conducand la moartea celulelor cancerului pancreatic.

Pentru buna utilizare a proteinelor din corpul nostru, un proces numit pliere proteine, aceasta trebuie sa aiba loc in reticulul endoplasmatic (ER) a celulelor. In cazul in care proteinele nu sunt pliate suficient de rapid, proteinele desfasurate incep sa construiasca in sus si celula devine stresata. Stresul prelungit ER, activeaza un proces celular numit "raspuns desfasurat de proteine (EPU)". Initial, EPU ajuta celulele de-pliere, permitandu-le sa functioneze in mod corespunzator din nou. Dar in cazul in care problema nu se rezolva, EPU declanseaza moartea celulelor.

vita de vie tunetul lui dumnezeu vindeca organismul de la interior


GRP78 ajuta celulele care supravietuiesc suficient de mult timp, pentru ca EPU sa poata corecta problemele de pliere a proteinelor. Cu toate acestea, GRP78 este disponibil in cantitati mai mari in celulele cancerului de pancreas, care ajuta celulele canceroase in sustragerea de celule moarte, care sa le permita sa traiasca si sa se inmulteasca.

Vita de Vie Tunetul lui Dumnezeu contine triptolide, fiind anterior dovedit faptul ca acestea au un efect negativ asupra viabilitatii celulelor de cancer pancreatic, si de blocare a cresterii si raspandirii acestora. In acest studiu condus de dr. Ashok Saluja, cercetatorii au observat efectele triptolidelor asupra celulelor umane canceroase din pancreas si tesuturi. Ei au descoperit ca celulele canceroase tratate cu triptolide au inceput sa dispara, in timp ce restul celulelor au ramas neatinse.

"Studiul nostru arata ca, desi expresia GRP78 confera un avantaj de supravietuire a celulelor tumorale, expunerea prelungita la triptolide, induce stresul cronic (ER) asupra celulelor canceroase, ceea ce va conduce in cele din urma la moartea lor", au declarat autorii. "In acest context, inhibarea GRP78 prin activarea caii ER, stres de triptolide, ofera un mecanism nou pentru inhibarea cresterii si supravietuirii celulelor cancerului de pancreas."

Articolul "Triptolide activates unfolded protein response leading to chronic ER stress in pancreatic cancer cells ", este publicat in "American Journal of Physiology—Gastrointestinal and Liver Physiology". Acesta este evidentiat ca fiind unul dintre "cele mai bune dintre cele mai bune", ca parte a programului APSselect American Physiological Society. Vezi studiul integral aici.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Puterile miraculoase ale plantei Vița de vie tunetul lui Dumnezeu

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu