Posted by / marți, 15 iulie 2014 / 5 Comments / ,

Nu vei crede asta....Uleiul de CIMBRU poate ucide 97% din Celulele CanceroasePublicitate
Studiile au constatat ca uleiul esential de cimbru, o planta super-puternica, ucide celulele canceroase pulmonare si cele ale cancerului de san.

Uleiul esential de cimbru (Thymus vulgaris), care, de obicei, este cunoscut sub numele de "ulei de cimbru" contine intre 20-54% timol. Timolul apartine unei clase naturale de compusi cunoscuti ca fiind "biocide". Biocidele sunt substante care pot distruge organismele daunatoare organismului. Cand uleiul de cimbru este utilizat alaturi de alte produse biocide, precum carvacrol, aceasta va conduce la cresterea atributelor antimicrobiene. Oamenii de stiinta au testat cimbrul pentru efectele sale antibacteriene in toxicologia in vitro, impotriva a trei linii de celule canceroase umane. Ceea ce au descoperit este uimitor - cimbrul ucide celulele cancerului pulmonar, cancerului ovarian si celui oral.


Cimbrul este nativ din zona Marii Mediterane, numele fiindu-i dat initial in Grecia, unde se foloseste la gatit, fiind cel mai adesea amestecat cu uleiul de masline. S-a constatat faptul ca uleiul din cimbru ucide pana la 97% din celulele canceroase pulmonare umane. Cercetarile recente au aratat ca, amestecarea uleiului de cimbrul cu uleiul de masline, va spori disponibilitatea hydroxytyrosol, cel mai puternic compus anti-cancer.

Ar putea fi acesta MOTIVUL pentru care grecii au aproximativ la jumatate rata de cancer, comparativ cu restul populatiei Statelor Unite ale Americii si ale Statelor Europene?

Ulei esential de cimbru, a fost, de asemenea, utilizat in medicina ayurvedica si medicina traditionala, datorita antioxidantului puternic pe care il contine, cat si proprietatilor anti-bacteriene si anti-fungice (de eliminare a Candidei). De asemenea, cercetatorii oncologi de la Universitatea Celal Bayar din Turcia au efectuat un studiu pentru a afla ce efect are Cimbrul (Thymus serpyllum) asupra celulelor cancerului de san. Ei au studiat cum aceasta planta conduce la moartea celulelor epigenetice ale cancerului de san. Epigenetics este studiul de modificari in expresia genelor cauzate de mecanisme care nu implica modificari in secventa ADN. Autorii studiului a concluzionat ca cimbrul "poate fi un candidat promitator in dezvoltarea de noi medicamente terapeutice pentru tratamentul cancerului de san."

Mai jos, puteti viziona procedeul de realizare a uleiului de cimbruCimbrul proaspat, poate fi un plus pentru o dieta sanatoasa, bazata pe fructe si legume, din frunzele ei putandu-se face chiar si ceai.

Sursa:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov
http://www.tandfonline.com

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nu vei crede asta....Uleiul de CIMBRU poate ucide 97% din Celulele Canceroase

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

5 comentarii: