Posted by / joi, 31 iulie 2014 / No comments / ,

Bunic Vindecat de Cancer printr-o Cura cu Ulei de Canabis facut in CasaPublicitate
Mike Cutler, sustine ca celulele canceroase din ficatul lui au disparut dupa ce a inceput cura cu ulei de canabis, facut in casa.

Mike Cutler, 63 de ani, a fost diagnosticat cu cancer in anul 2009, si a suferit un transplant in luna noiembrie a aceluiasi an. I s-a spus clar, ca boala va reveni, ceea ce s-a si intamplat la sfarsitul anului 2012 . Din disperare, pentru a supravietui, a inceput cercetarea on-line pentru cure alternative, acest lucru l-a facut sa gaseasca un video pe youtube, care a descris faptul ca isi poate vindeca cancerul cu ulei de canabis, precum si modalitatea de preparare a acestui ulei. Cutler a spus ca dupa doar trei zile dupa ce a luat acest ulei, durerea chinuitoare a disparut.


In luna mai a acestui an, bunicul a mers pentru o biopsie la Royal Free Hospital din Londra. Medicii au confirmat ca noile celule canceroase din ficat au disparut. Un purtator de cuvant de la Spitalul Royal a confirmat faptul ca domnul Cutler nu au primit nici un tratament de cancer in urma transplantului din 2009.

Cutler este un constructor pensionat de la Hastings, East Sussex, Anglia. El a spus, "vestea ca voi muri a fost devastatoare pentru mine.... Tot ce am avut in acele zile negre a fost laptop-ul meu, si atunci am inceput sa caut altceva care ar fi putut sa ma ajute.  Nu am putut accepta, gandul ca voi muri..." El a cumparat canabis prin intermediul unui dealer si a continuat sa cultive planta in curtea lui, producand singur uleiul miraculos, si consumand zilnic cate o lingura. El a spus ca simptomele au disparut dupa 3 zile. Cand Cutler a aflat ca s-a vindecat, el a spus ca "a fost complet socat." El a inceput sa cultive propria cultura de canabis pentru a mentine o aprovizionare constanta cu acest uimitor medicament.

Cutler a vorbit la un eveniment de saptamana trecuta cu privire la utilizarea medicala a canabisului - impreuna cu Profesorul David Nutt si MP Caroline Lucas, in Brighton, Anglia. El militeaza acum pentru schimbari in legile actuale, pentru a permite uleiului si a altor forme de canabis pentru a fi utilizate in mod legal ca medicament pentru a trata alte persoane. Fiecare zi este o noua poveste care confirma puterile medicinale magice ale uleiului de canabis , este timpul pentru oamenii de stiinta sa realizeze potentialul de vindecare al canabisului ca un medicament medical.

Dr. Kat Arney, director de comunicare in cadrul Cancer Research UK, a declarat: "Acest lucru ar putea conduce la tratamente mai eficiente pentru cancer in viitor, dar nu exista inca date suficiente de la studii clinice pentru a arata faptul ca un consumul de canabis sau canabinoizi pot trata in conditii de siguranta si in mod eficient cancerul pacientilor in acest moment. "din cauza acestor constatari o serie de organizatii de caritate au intensificat cercetarea lor in utilizarea canabisului ca un medicament medical.

Uita-te la acest videoclip pentru a vedea modalitatea de producere a uleiului de canabis la tine acasa.
Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bunic Vindecat de Cancer printr-o Cura cu Ulei de Canabis facut in Casa

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu