Posted by / sâmbătă, 26 iulie 2014 / No comments / ,

10 întrebări cu privire la glanda pineală care se adaugă la misterele spiritualitățiiPublicitate
Avand forma unui con de brad si dimensiunea unui bob de mazare, glanda pineala este situata in centrul creierului uman, fiind un organ destul de interesant. Pentru multi oameni spirituali reprezinta "sediul sufletului" si "al treilea ochi", partea anatomica a corpului uman care actioneaza ca antenele noastre spirituale, ne conecteaza la planurile non-fizice si spirituale ale existentei. Cu toate acestea, pentru oamenii de stiinta, aceasta este strict o glanda endocrina responsabila pentru secretia melatoninei, o substanta care, printre altele, ajuta la reglarea ritmului circadian.

De departe, acest mic, dar interesant organ uman, este sursa discutiilor fara sfarsit, luand in considerare, cat mai multi oameni cred ca, curatarea, detoxifierea sau decalcifierea ei, poate determina stari spirituale de constiinta care se pot experimenta cu o mai mare profunzime si claritate, prin intermediul gladei pineale.

glanda pineala este un organ misterios si fascinant

Desigur, scepticii care nu tin seama de posibilitatea existentei oricarei dimensiuni spirituale, subliniaza faptul ca nu exista dovezi stiintifice care sa dovedeasca faptul ca glanda pineala este, de fapt, organul responsabil de experientele spirituale. Cu toate acestea, multi oameni care au dezvoltat constiinta subtila si reflectarea interioara necesara pentru a se conecta la calitatile spirituale ale omenirii, pot simti in mod clar ca are loc ceva profund in zona a creierului, in zona glandei, acestea incluzand viziunile, gandurile intuitive, vibratiile , rezonanta armonica cu anumite sunete, si alte fenomene mistice.

In urma unor dezbateri dintre stiinta si spiritualitate, s-a ajuns la concluzia ca, glanda pineala se afla in centrul creierului atat de catre adepti cat si de catre sceptici, insa in urma analizei mai atente asupra misterelor prin care fiintele umane, creaturi spirituale, sunt capabile sa aiba experiente psihologice, acestea se sustrag de validarea moderna a metodelor de cercetare stiintifica si a modalitatilor de gandire.

Aici sunt 10 intrebari cu privire la glanda pineala, care se adauga la misterul de spiritualitate:

1. Este glanda pineala ramasita evolutiva a unui al treilea ochi, care sa mutat in centrul creierului, si i-a schimbat functiile, de la colectarea de lumina la antrenarea ritmurilor, in conformitate cu informatiile colectate de la nivelul retinei?

2. De ce pare sa fie localizata in acea zona a creierului in care se afla statele vizionare de constiinta induse de practicile meditatiei?

3. In cazul in care nu exista nicio legatura intre spiritualitate si glanda pineala, cum se face ca a 6-a Chakra (Ajna Chakra), conform traditiei hinduse vechi, este situata exact in locul in care glanda pineala se afla, si a fost timp de secole asociata cu „ochiul mintii” sau cu „ochiul intelectual sau al intuitiei”?

4. Exista o legatura intre promisiunea spirituala a glandei pineale, care are forma unui con de brad si Pigna, colosul de bronz, statuia din Roma Antica, care se afla in prezent intr-o curte a Vaticanului?

5. Are glanda pineala capacitatea de a realiza aprovizionarea organismului cu suplimentele de DMT ( molecule spirituale), dimethyltriptamine, un compus chimic care produce efecte vizionare incredibile atunci cand sunt consumate sub forma concentrata sau in medicina amazoniana ayahuasca?

6. Are capacitatea de eliberare a unor doze masive de DMT, atunci cand o persoana moare, sau atunci cand o persoana este foarte aproape de moarte, ceea ce face ca mintea sa aiba experiente inimaginabile in preajma mortii, sau face ca sufletul sa se intoarca la sursa?

7. Care este semnificatia faptului ca simbolul egiptean antic, Ochiul lui Horus, se aseamana puternic cu sectiunea din mijloc a creierului si a cortexul superior, centrat pe talamus si pe glanda pineala?

8. De ce este glanda pineala singurul organ din corpul uman care se calcifiaza si se solidifica in acelasi timp cu varsta?

9. In cazul in care glanda pineala are un efect redus asupra constiintei, de ce oamenii care sufera de boala Alzheimer si dementa, boli care ii determina pe acestia sa fie deconectati grav din punct de vedere psihologic de la "lumea reala," au glanda pineala, mult mai calcifiata decat a oamenilor de rand, sanatosi?

10. Cum se face ca, in urma metodelor de decalcifiere si curatare a glandei pineale, de cele mai multe ori oamenii cauta experiente spirituale sporite si de ce aceste practici conduc adesea pe oameni sa poata sa-si aminteasca mai usor visele si ii determina sa se simta mai mult conectati la „sursa”?

Concluzie

Exista cu siguranta mai multe experiente spirituale umane atunci cand avem o glanda pineala decalcifiata. Cu toate acestea, in cultura noastra moderna, care a crescut lipsita de vederile spirituale, glanda pineala are o semnificatie speciala doar pentru oamenii care detin tehnicile prin care se pot reconecta la divinitate.

Unele dintre aceste intrebari sunt mai potrivite pentru oamenii de stiinta, cu toate acestea, pur si simplu chibzuind rolul pe care anatomia umana il joaca in experienta spirituala, poate extinde constiinta conexiunii intre starea de sanatate a corpului si starea de sanatate a spiritului.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
Publicitate
*In lipsa unui acord scris din partea Secretele.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 10 întrebări cu privire la glanda pineală care se adaugă la misterele spiritualității

Iti Plac Secretele ?

Daca da, introdu aici adresa ta de E-mail pentru a afla mai multe Secrete.

Este GRATIS si nu facem spam !

Related Posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu